PREDAVANJE HDP “DR. RUDOLF HORVAT” U SPLITU 19.12. U 19 SATI: U PREDBLAGANSKO VRIJEME PODRŽIMO OSOBE S INVALIDITETOM I NJIHOVE OBITELJI

S obzirom da se početkom prosinca svake godine obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom, HDP „Dr. Rudolf Horvat“ će 19. prosinca dvorani Dominikanskog samostana u Splitu (Hrvojeva 2) održati predavanje tijekom kojega će zainteresirani moći kupiti primjerak našeg posljednjeg izdanja “Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije (1944.-1965.), Likvidacije i progoni”. Prihod od prodaje knjige bit će doniran Udruzi Sindrom Down iz Splita koja će, zajedno s udrugama „Stina pradidova“ iz Kaštela i „Stina pradidova“ iz Imotskog, biti suorganizator ovog događaja.

Hrvatska družba povjesničara „Dr. Rudolf Horvat“ okuplja veći broj članova s različitim oblicima invaliditeta, a u nekoliko navrata smo financijski pomogli druge udruge koje pomažu osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima. Želja nam je da naš rad ne bude samo na korist hrvatske historiografije nego hrvatskog društva općenito, a naročito onih kojima je to najpotrebnije.

Stoga želimo pozvati naše čitatelje i podržavatelje našeg rada da financijski pomognu Udrugu Sindrom Down iz Splita ili slične udruge u drugim gradovima ukoliko su u mogućnosti te tako barem u predbožićno vrijeme razveselite one kojima su teži oblici invaliditeta obilježili njihove živote i živote njihovih obitelji.  Udrugu Sindrom Down također možete podržati kupovinom njihovih proizvoda koji će biti dostupni na njihovom božićnom štandu od 20. prosinca.

Veselimo se vašem dolasku i unaprijed zahvaljujemo!

Please follow and like us:
RSS
EMAIL
Youtube
Youtube
Twitter
Visit Us
Follow Me