NA DAN SJEĆANJA ŽRTAVA TOTALITARNIH REŽIMA RADNIČKA FRONTA NAPALA HRVATSKE BRANITELJE I POVJESNIČARE REVIZIONISTE

Danas obilježavamo spomen na žrtve totalitarnih režima, a žrtve jugoslavenskog totalitarnog režima su i svi građani Hrvatske koji su u Domovinskom ratu ubijeni, ranjeni, mučeni i proganjani. Upravo na današnji dan, vjerojatno namjerno, Radnička fronta podnijela je kaznenu prijavu protiv Udruge dragovoljaca HOS-a grada Zagreba koji su postavili spomen-ploču poginulim hrvatskim braniteljima u Jasenovcu. Njihovu objavu možete pročitati na ovoj poveznici. U napadu na hrvatske branitelje dotični su se poslužili jeftinom demagogijom pojedinih političara navodne desne opcije (Nezavisni za Hrvatsku) koji su u više navrata ustvrdili da je “Za dom-spremni” ustaški pozdrav. Štoviše, politički tajnik navedene stranke Zlatko Hasanbegović, dakle bivši ministar koji je naš znanstveni rad o poslijeratnom logoru Jasenovac u kojemu smo zahvaljujući arhivskim dokumentima dokazali stradanje hrvatskih zatočenika nazvao – interpretacijom, dodao je jednom prilikom i to da je riječ o nepotrebnom pozdravu.

U spomenutoj objavi Radničke fronte navodi se i sljedeće: “Stoga ne vidimo pravni ni politički razlog za nastavak prakse povijesnog revizionizma i pružanja alibija za pljačkaške procese pretvorbe i privatizacije, te političko poltronstvo prema veteranskim udrugama koje zapravo pripadaju povlaštenoj kategoriji društva, u odnosu na većinu stanovništva.”

Nejasno je o kakvoj vezi između povijesnog revizionizma i procesa pretvorbe dotični govore, no ovakva rečenica pokazuje osnovno nerazumijevanje znanstvene metodologije i revizije u znanosti kao njezine žile kucavice.  Ono što se može zaključiti iz objave Radničke fronte je to da dotični ne teže samo kriminalizaciji Domovinskog rata, naročito postrojbi HOS-a, nego napadaju sve hrvatske branitelje bez ikakve razlike (vjerojatno zato jer su – hrvatski branitelji), ali i sve nas, povijesne revizioniste, koji sustavnim radom i upornim istraživanjem svakodnevno ispravljamo onaj dio naše povijesti koji je kontaminiran komunističkom ideologijom s jednim jedinim ciljem, a taj je hrvatski narod podsjećati na “kolektivnu krivnju” i time ga držati u ropstvu. Ovakav napad Radničke fronte osuđen je na neuspjeh jer zahvaljujuću rezultatima koje smo postigli u proteklih 12 godina naših istraživanja, ali i dodatnom obrazovanju u koje smo uložili sve naše resurse, danas možemo sa zadovoljstvom ustvrditi da smo – spremni. Spremni smo braniti hrvatsku povijesti od laži koje nameću neprijatelji naše države i našeg naroda, neprijatelji logike, znanosti i samog razuma, neprijatelji svega što ne misli kao oni. Nikada nismo bili spremniji i sa tisućama dokaza spremni smo pojaviti se pred bilo kojim sudom na bilo kojem mjestu na ovoj planeti koja je dom ljudske civilizacije te dokazati i obraniti ono što istina o nama i našem narodu jest, a time također pružiti potporu hrvatskim braniteljima bez čije žrtve ne bi bili stečeni uvjeti za rad naše udruge, ali i bilo koje druge udruge ili političke stranke, pa tako i same Radničke fronte. U više navrata smo istaknuli da Domovinski rat nije završen i da on još traje jer rat protiv Hrvatske vodi se na tisuću drugih načina. Napad Radničke fronte samo je jedna od mnogih bitaka i to ona u kojoj ćemo pobijediti mi – zato jer smo ZA ISTINU spremni !

Please follow and like us:
RSS
EMAIL
Youtube
Youtube
Twitter
Visit Us
Follow Me