POPUST NA NAŠA PRETHODNA IZDANJA

Tijekom prosinca i siječnja održano je dodatnih 13 predstavljanja knjige “Jasenovac i poslijeratni jasenovački logori, Geostrateška točka velikosrpske politike i propagandni pokretač njezina širenja prema zapadu” i to u Splitu, Omišu, Dugopolju, Sinju, Imotskom, Vrgorcu, Makarskoj, Trogiru, Metkoviću, Dubrovniku, Posušju, Kupresu i Rami. Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo lokalnim organizatorima:
1. HVIDRA – Podružnica Omiš
2. HVIDRA – Podružnica Kupres
3. Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata i UNRO HVO Podružnica Posušje
4. Hrvatski domobran – Ogranak Metković
5. Matica hrvatska – Ogranak Dubrovnik
te domaćinima Muzeju Grada Trogira, Općini Dugopolje, Gradu Imotskom, Muzeju Sinjske alke, Dominikanskom samostanu u Splitu, Centru za kulturu u Omišu i ostalima.
Nekoliko dodatnih predstavljanja je planirano za kraj travnja, a zainteresirani knjigu mogu naručiti na email adresu info@croatiarediviva.com. Trenutno je snižena i cijena naših prethodnih izdanja ( “Zločini Jugoslavenske armije i komunistička represija u Lici i gradu Gospiću 1945. godine: Dokumenti, svjedočanstva i grobišta (1944.-1998.)” i “Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije, Likvidacije i progoni”) s 300 na 200 kn.

Please follow and like us:
RSS
EMAIL
Youtube
Youtube
Twitter
Visit Us
Follow Me