OBAVIJEST ZA HRVATE U ISELJENIŠTVU

Zbirka dokumenata koju je pod naslovom “Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije (1944.-1965.), Likvidacije i progoni” nedavno objavila naša udruga dostupna je na web stranici AbeBooks.com te na web stranici Knjižare Dominović.

Podsjećamo da su prva izdanja zbirki dokumenata “Split i srednja Dalmacija u dokumentima Ozne i Udbe (1944.-1962.), Zarobljenički logori i likvidacije” i “Imotska krajina u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije (1944.-1957.), Likvidacije i progoni” rasprodana. Molimo sve zainteresirane da se jave na e-mail info@croatiarediviva.com radi predbilježbe za drugo izdanje.

Hrvati u Kanadi svoj primjerak knjige “Croatia and Slovenia at the End and After the Second World War (1944-1945): Mass Crimes and Human Rights Violations Committed by the Communist Regime” autorice Blanke Matković mogu naručiti putem e-maila info@croatianheritage.org po cijeni od 20 kanadskih  dolara za studente i 40 kanadskih dolara za ostale. Knjiga će također biti u prodaji 19. svibnja prilikom obilježavanja sjećanja na bleiburške žrtve u Župi hrvatskih mučenika u Mississaugi.

Please follow and like us:
RSS
EMAIL
Youtube
Youtube
Twitter
Visit Us
Follow Me