PREDSTAVLJANJE NAŠIH IZDANJA U SOLINU

Sinoć je u Domu kulture Zvonimir u Solinu održano šesto predstavljanje knjige  “Imotska krajina u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije (1944.-1957.), Likvidacije i progoni”, odnosno deveto  predstavljanje našeg prethodnog izdanja “Split i srednja Dalmacija u dokumentima Ozne i Udbe (1944.-1962.), Zarobljenički logori i likvidacije” priređivačice Blanke Matković i suradnice na našem projektu “Biokovsko-neretvanski kraj u Drugom svjetskom ratu i poraću” Magdalene Vuković. O Splitu i srednjoj Dalmaciji u dokumentima Ozne i Udbe s naglaskom na grad Solin  opširnije je govorio gradski vijećnik, a ujedno i član naše udruge i novopečeni doktorant povijesti na Filozofskom fakultetu u Splitu Ivan Andabak.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo suorganizatorima ovog predstavljanja HVIDR-i Solin, Gradu Solinu te posebno Hrvatskoj stranci prava Splitsko-dalmatinske županije čiji su članovi nesebično pomogli organizaciju prethodnih promocija održanih u Imotskom, Podstrani, Zagrebu, Kaštelima i Dugopolju u listopadu ove godine.

Svi zainteresirani mogu naručiti knjige “Imotska krajina u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije (1944.-1957.), Likvidacije i progoni” i “Split i srednja Dalmacija u dokumentima Ozne i Udbe (1944.-1962.), Zarobljenički logori i likvidacije” na email naše udruge info@croatiarediviva.com uz napomenu da su od prvog izdanja zbirke “Split i srednja Dalmacija u dokumentima Ozne i Udbe (1944.-1962.), Zarobljenički logori i likvidacije” ostala samo dva primjerka, a novo izdanje je u pripremi.

Naredne promocije ovih izdanja, ali i nove dvije knjige koje su trenutno u pripremi, održat će se u travnju i svibnju 2018. u drugim gradovima Splitsko-dalmatinske županije, Zagrebu i istočnoj Slavoniji.

Please follow and like us:
RSS
EMAIL
Youtube
Youtube
Twitter
Visit Us
Follow Me