PREDSTAVLJANJE NOVIH IZDANJA 18.4.2018. U ZAGREBU

Sredinom travnja iz tiska izlaze dva nova izdanja u nakladi Hrvatske družbe povjesničara „Dr. Rudolf Horvat“. Riječ je o knjizi koautora Stipe Pilića i Blanke Matković „Jasenovac i poslijeratni jasenovački logori“ te zbirci dokumenata „Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije, Likvidacije i progoni“ priređivača Blanke Matković, Magdalene Vuković, Stjepana Štimca i Ivana Andabaka.

Prva knjiga prošireni je i znatno nadopunjeni izvorni znanstveni rad objavljen u „Radovima“ Zavoda za povijesne znanosti HAZU u Zadru u prosincu 2014. U drugoj knjizi na oko tisuću stranica objavljujemo elaborate o svim selima Vrgorske krajine i Makarskog primorja te neretvanskog kraja te brojne popise likvidiranih, nestalih, proganjanih, osuđenih i iseljenih stanovnika tog područja.

Na ovim promocijama posjetitelji će imati priliku kupiti knjigu „Jasenovac i poslijeratni jasenovački logori“ po promotivnoj cijeni od 150 kuna (redovna cijena 200 kuna), a zbirku dokumenata „Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije, Likvidacije i progoni“ po promotivnoj cijeni od 200 kuna (redovna cijena 300 kn). Zainteresirani će također moći kupiti naše prethodno izdanje „Imotska krajina u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije (1944.-1957.), Likvidacije i progoni“.

Svi oni koji žele rezervirati primjerak bilo koje od spomenutih knjiga mogu to učiniti putem emaila info@croatiarediviva.com.

Ostale detalje o predstavljanjima ovih izdanja objavit ćemo naknadno.

Please follow and like us:
RSS
EMAIL
Youtube
Youtube
Twitter
Visit Us
Follow Me