PREDSTAVLJANJE KNJIGE “VRGORSKA KRAJINA, MAKARSKO PRIMORJE I NERETVANSKI KRAJ U DOKUMENTIMA OZNE, UDBE I NARODNE MILICIJE (1944.-1965.), LIKVIDACIJE I PROGONI”

Prvo predstavljanje našeg novog izdanja “Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije (1944.-1965.), Likvidacije i progoni” supriređivača Blanke Matković i Stjepana Štimca, te suradnika na izdanju Ivana Andabaka i Magdalene vuković, održat će se u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa (Zrinsko-frankopanska 19) u Splitu u 19 sati. Dokumenti u ovoj knjizi na 1300 stranica  djelomično obuhvaćaju i Imotsku krajinu pa je stoga ova zbirka nastavak našeg prethodnog izdanja “Imotska krajina u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije (1944.-1957.), Likvidacije i progoni”.

Na svim promocijama članovi udruge će održati predavanje pod naslovom “Komunistički zločini nad Hrvatima i velikosrpski mitovi (1941.-2018.)” u okviru kojega će biti predstavljena oba spomenuta izdanja. Zainteresirani će moći kupiti knjigu “Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije” po sniženoj cijeni od 250 kuna (redovna cijena 350 kn), a prethodno izdanje “Imotska krajina u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije” po cijeni od 200 kuna (redovna cijena 300 kn). Svoj primjerak možete rezervirati na email info@croatiarediviva.com. Veselimo se vašem dolasku!

Please follow and like us:
RSS
EMAIL
Youtube
Youtube
Twitter
Visit Us
Follow Me