PREDAVANJA ČLANOVA NAŠE UDRUGE U SLAVONIJI – OSIJEK 4.5. I SLAVONSKI BROD 5.5.

U petak 4. svibnja članovi naše udruge Blanka Matković i Stjepan Štimac, supriređivači knjige “Vrgorska krajina, Makarsko primorje i neretvanski kraj u dokumentima Ozne, Udbe i Narodne milicije (1944.-1965.), Likvidacije i progoni“, će održati predavanje i predstavljanje naših izdanja u Osijeku (Knjižara Nova, Trg Ante Starčevića 4, 19 h). Domaćin i voditelj će biti vlasnik Knjižare Nova g. Ivica Vuletić, a očekujemo i jednog posebnog gosta, hrvatskog ratnog vojnog invalida čije je ime dobro poznato javnosti.

U subotu 5. svibnja održat će se promocija u Slavonskom Brodu (Dom Hvidre, Stjepana Marjanovića 2, 17 h), a Blanki i Stjepanu će se pridružiti najmlađi član naše udruge i magistar povijesti David Magdić koji će u svom rodnom gradu održati kraće predavanje o stradanju hrvatskih vojnika i civila u Sloveniji u proljeće i ljeto 1945. Domaćin i organizator predavanja je Hvidra u Slavonskom Brodu kojoj se ovim putem zahvaljujemo na suradnji.

Pozivamo sve hrvatske branitelje koji su sudjelovali ili na druge načine pomagali istraživačke projekte članova naše udruge u istočnoj Slavoniji na nazoče ovim promocijama. Veselimo se vašem dolasku!

Please follow and like us:
RSS
EMAIL
Youtube
Youtube
Twitter
Visit Us
Follow Me